GIL Fotball satt seg som mål for noen år siden at vi ønsket å etablere ett damelag i klubben. Om det skulle skje i 2015, 2017 eller ett annet år ble ikke spikret, men at vi ønsket å få det på plass var klart.

Status i dag er at vi har ca 30 spillere fordelt på ett J-15 og ett J-17 lag, og det er meget bra. Så rekrutteringen er god, og flere av disse har gitt beskjed om at de kan tenke seg å hospitere til seniorlag om det blir lag. Vi ønsker dog ikke å basere ett damelag kun på ungdomsspillere, så vi trenger spillere som også er for gamle til å spille aldersbestemt fotball. Hvor mye for gamle er det overhode ingen grense for :-)

Opptil flere har visket i våre ører at det er både tidligere og eksisterende damespillere bosatt i Gjerdrum og «utenbys» som ønsker å spille damefotball i Gjerdrum. Hvis du er en av disse eller du kjenner noen av de, så vennligst gi oss beskjed.

Send en mail til damefotball@gilfotball.no om dette kunne være noe for deg, og det er selvfølgelig helt uforpliktende. Viser det seg at det er grunnlag for å etablere ett damelag så vil vi kalle inn til ett informasjonsmøte i løpet av sen høsten.

Sportslig hilsen
GIL Fotball

Ett svar til “Damefotball i Gjerdrum”

  1. Jeathrine Anderson sier:

    Jeg vil veldig gjerne bli med å spille fotball på et damelag. Jeg er 26 år.

Legg igjen en kommentar