Først av alt må Gjerdrumfotball.no beklage oppdateringen av kampene, vi skal bli bedre i de siste gjenværende . Her kommer allikevel et kort sammendrag av siste kamper som har blitt spilt.

 

3. Juni møtte rekruttlaget Kurland 2. Resultatet ble 0-0. Ikke noen stor kamp å skrive hjem om, da vi ikke maktet å få ballen i mål. Forsvaret solid dog ingen stor underholdningsverdi for de fremmøtte tilskuere.

Rekrutt - Sørumsand 2 29.05 (103)

13. Juni var Raumnes/Årnes 2 på besøk på Torshov. Kanskje en forsmak på seriefinalen, da dette er et av lagene som er med å kjemper i toppen. Kampen endte 1-1 og poengdeling, resultatmessig helt ok.

17. Juni var det duket for det som har blitt et «lokal-derby» mot Sand IL på Olaløkka. Rekruttlaget fikk en dårlig start da Sand tar tidlig ledelse. Klarer å snu kampen, men rakner totalt på slutten av 2. omgang etter en keeper-tabbe og en midtbane som ikke hadde mer å gi. Endte til slutt 3-3, noe som er et elendig resultat iogmed at Sand manglet mange av sine nøkkelspillere.

25. Juni – bortekamp mot Blaker 2. Her var det ikke noe annet enn 3 poeng som var målet, noe det ble med et sluttresultat på 3-6.

Duket for sommerferie. Rekruttlaget holdte foreløpig sitt mål som ikke er å tape en fotballkamp i 7 divisjon i 2013.

13. August – Første kamp etter ferien mot Rælingen 2. Spenningen var stor, ikke alle hadde fulgt opplegget fra trenerteamet å løpt for å holde kroppen i gang i sommer.
Vi henter allikevell 3 poeng i en thriller av en fotballkamp. Merqim Shurdiqi scorer et fantastisk frispark-mål og vi går opp i  2-2. Kim Andrè Einmo avgjør sluttresultatet til 2-3 favør Gjerdrum 2. VIKTIG seier!

22. August var Blaker 2 motstander i returmøte på Torshov. Rekruttene tok 3 poeng borte å ingenting annet enn 3 poeng var aktuelt når det var på hjemmebane. Kampen ender til slutt 2-1 i en altfor spennende kamp.

27. August var motstander Dal på bortebane. Denne kampen skulle rekruttene ha vunnet. Kampen ender 4-4 i en merkelig fotballkamp som rekruttene ledet hele veien. Raknet på slutten av 2. omgang da midtbanen mistet alt for mye ball. Målene  ble forøvrig scoret av Jonas Pedersen, Håkon Bergh, Espen Ramsli Hansen og Tony Pedersen.Rekruttlaget - Varpe 14.05 (16)

5. September. Gjerdrum`s neste beste hadde tatt den lange turen til Varpe. En av de minste fotballbanene vi hadde spilt på. Rekruttene bestemte seg da for å gå ut i en 4-3-3 for å kontrollere midtbanen så mye som mulig. Dette skulle vise seg å være en genistrek da det ble 3 nye poeng og i tillegg holdt nullen. 0-2 ! Alt i alt en veldig bra gjennomført fotballkamp. Bunnsolide hele veien. Målene ble scoret av Tonny «Dansken» Kristensen & unge Nicklas Torheim.

11. September. Duket for storkamp på Torshov Arena. Gjelleråsen 2 var motstander. Endte til slutt 2-2 etter en del gule kort og harde taklinger. «Dansken» sto for mye av underholdningen for tilskuerne og målene ble scoret av Tony Pedersen & Lasse Arnesen.

___________________________________________________________________________

18. September går turen til Sørumsand Kunstgress og Sørumsand 2 er motstander. Jonas Ramsli Hansen og Jonas Pedersen fra trenerteamet går offensivt ut å sier at «alt annet enn 3 poeng er uakseptabelt, da vi har et klart mål om å rykke opp. Stemningen i gruppa er god og det virker som alle nyter å spille fotball om dagen.»

KOM OG STØTT GJERDRUM 2 I DE SISTE KAMPENE MOT OPPRYKK!!! Serieavslutningen går av stabelen på Gjerdrum Kunstgress søndag 6. oktober kl 1300. Hadde vært moro å få sett så mange tilskuere som mulig til siste kamp denne sesongen. Følg oss gjerne på facebook, twitter og lik «Ælja Supporterklubb» for liveoppdateringer.

Slik ser tabellen ut pdd (16.9)

1 Gjerdrum 2 9 5 0 43 – 23 20 32
2 Raumnes & Årnes 2 8 2 4 35 – 23 12 26
3 Gjelleråsen 2 8 1 5 41 – 35 6 25
4 Rælingen 2 8 0 6 52 – 39 13 24
5 Varpe 6 1 7 34 – 35 -1 19
6 Blaker 2 5 3 7 36 – 45 -9 18
7 Sand 5 2 8 49 – 47 2 17
8 Dal 5 2 6 34 – 37 -3 17
9 Sørumsand 2 5 0 9 41 – 49 -8 15
10 Kurland 2 1 4 8 16 – 48 -32 7

 

Ett svar til “Oppsumering av rekruttlaget`s siste kamper”

  1. Hilde sier:

    Kom igjen gutter. Dette må dere greie. Håper på seier i morgen.

Legg igjen en kommentar