premiering

A-laget avslutter med seier!

Gjerdrum avsluttet i går 2012-sesongen med 0-3 seier borte mot Flisbyen. Målene kom etter at vertene ble redusert til 9 mann som en følge av 2 kjappe røde kort mot slutten av kampen. 5 seire på rad og 16 kamper ubeseiret er dermed status for GIL idet de går 2013 i møte!

Fortsett å lese
Jonas og Lasse

Gjerdrum opp i 3.div!!

Gjerdrum vant den avgjørende kampen mot Skjetten 4-2 og er klare for spill i 3.divisjon i 2013. Mye skal gå galt om de gule og sorte skal vippes ned fra 1.plassen, men Åkrene har fortsatt en matematisk mulighet til å vinne serien foran Gjerdrum.

Fortsett å lese
IMG_2753.jpg

A-laget vant – forspranget øker!

Gjerdrum tok turen til naborival Nannestad med håp om å øke forspranget til Åkrene, Skjetten og Skårer. Gjerdrum gikk ut i en ukjent og ekperimentell 3-5-2 formasjon for å prøve noe annerledes mot en naborival som de gule og sorte har slitt mot. Det var allikevel ikke før etter at Gjerdrum la om til en [...]

Fortsett å lese
2-0 Mergim.jpg

A-laget vant mot Rælingen!

Gjerdrum fikk besøk av Rælingen og tok en knepen, men utrolig viktig 1-0 seier i jakten på opprykk. Mergim Shurdhiqi scoret kampens eneste mål ca 20 minutter før slutt.

Fortsett å lese
IMG_0525.jpg

3 poeng mot Aur/Fin

Gjerdrum manglet en god del spillere til dagens bortekamp mot Aurskog/Finstadbru, men et tamt hjemmelag maktet aldri å motstå Gjerdrum som til slutt vant 0-3.

Fortsett å lese
Stein Vidar.jpg

Ny seier mot Skårer

Gjerdrum lå under 1-0, men scoringer fra Tommy Andersen og Mergim Shurdhiqi på hver side av hvilen ga Gjerdrum sesongens andre 3-poenger mot Skårer.

Fortsett å lese